Skuespillere


Dorte Sterndorff

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!

Se hvad de andre skriver om Dorte. 🙂


heinrich

 

Heinrich Jacobsen.

Halløjsa. Jeg hedder Heinrich, men bare rolig jeg har ingen tyske aner. Jeg tror bare, at mine forældre syntes, at det var et pænt navn. Jeg kom til verden d. 25/10 1979 og synes generelt godt om denne. Jeg er næsten altid i godt humør, lidt ”småfed & almindelig”, temmelig høj i det og så har jeg utrolige sexede øjenvipper.

Jeg har spillet med i forskellige lokalrevyer siden 1998 og ca. 15 i alt. Jeg kom med i Bagstræberne i 2012 efter i mange år at have været stor fan og trofast tilskuer til deres forestillinger. Jeg synes at det er en fantastisk revygruppe med mange dejlige, dygtige, skønne og ikke mindst skøre mennesker. Jeg ser frem til mange flere gode år sammen med dem!

Jeg eeeeeeelsker at stå på en scene og føre mig frem. Jeg er lidt af en ”sceneluder” (nøjagtig ligesom de andre der er på scenen), er dog som regel temmelig nervøs inden en forestilling, og er rent ud sagt lige ved at sk… i buskerne… Men når først startnummeret er godt gennemført, glider det hele bare lettere, og man slapper mere af… Når så slutnummeret er fyret af, kan det give et ”kick” der varer flere dage…

Imens jeg skriver dette, er jeg i gang med et 22 uger langt højskoleophold (det er mega fedt), hvor jeg har teater som hovedfag. Så jeg er måske (det er nu et godt ord) lidt dygtigere, når jeg vender hjem til revyen i efteråret…

”Hold jer muntre”

Se havd de andre skriver om Heinrich. 🙂 


Kirsten Bundgaard

 

Mit navn er – som det fremgår – Kirsten Bundgaard, og jeg er efterhånden en ”gammel rotte” i revybranchen – selvom jeg stadig er helt ung (i hvert fald indeni!)

Før jeg blev ”headhuntet” til i/s Søften Bagstræbere har jeg ført mig frem på flere scener i hele kommunen (den gamle Hinnerup kommune i hvert fald). Først i Haldum forsamlingshus – siden i Hinnerup Amatør Teater i mange år – og nu, også i maaaange år i Søften.

Der er et helt fantastisk sammenhold i Bagstræber-gruppen, som er meget svært at undvære, når man først er blevet en del af det. Ikke sådan at forstå, at det alt sammen er en dans på roser, for indimellem kan det godt slå gnister i sådan en flok særlinge og exhibitionister, som vi jo alle sammen er – nogen mere end andre. Men for mit vedkommende er det i hvert fald sådan, at jeg har lidt svært ved at undvære alle ”de ander”, og glæder mig hvert år til sæsonen starter. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde holder op med at elske at stå på scenen, skrive revytekster og i det hele taget lave revy. Indtil videre har jeg planer om at blive ved, til jeg bliver sparket ud!? (det er der så forhåbentlig nogen der gør, når tiden er inde)

Jeg er i øvrigt gift med Flemming, som er en del af det tekniske ”personale” og ”bonus”-mor til Jacob – på el-bassen og Brian i lys/lyd-afdelingen. Derudover har jeg 2 andre dejlige børn Anders og Anette, nogle skønne svigerbørn og ikke mindst 2 helt fantastiske (verdens bedste) børnebørn: Freya på 5 år og Mikkel på 2 år heart

Glæder mig allerede til næste revy smiley

Se hvad de andre skriver om Kirsten. 🙂


Gea_edited-1

Gea Johansen 

 

Gea Johansen – det er mig ! Bor i Søften ude på landet og det har jeg gjort siden 1966. (da var jeg 16 år). Jeg er nu gået på efterløn, men har ellers i 37 år været ansat som folkeskolelærer. De sidste 36 år på Præstemarkskolen i Søften. Jeg var skolebibliotekar og underviste i idræt (skolens vigtigste fag) og engelsk og var glad for det! Jeg nyder nu også at være gået på efterløn, jeg passer dyr og familie og så er der jo revyen! Som bagstræber i 100 år, jeg var med i den 2. Revy ! har jeg ført mig frem og spillet tosset. Egentlig holdt jeg mest af at synge, men det kan man jo ikke leve af i Søften, så jeg kom til at holde af de sjove roller også !! lige indtil jeg som 60 årig skulle flette ben med Søren! Så var det nok ! Nej så slemt var det ikke, men jeg har jo altid skrevet tekster og på et eller andet tidspunkt skal man jo ned af scenen, så jeg tog beslutningen om at hellige mig teksterne. Det er jeg glad for. Jeg elsker ord, elsker at lege med dem og er glad for at se dem flot fremført fra scenen. Så hjælper jeg til med dit og dat, men tekstforfatter, det er mig !


Søren

 

Søren Møller Hvid

Mit navn er Søren, jeg er født i 1976 i Foldby ikke langt herfra. Gennem et langt liv som globetrotter er jeg endt i Søften, hvor jeg har boet i ca. 10 år. Jeg er gift med Charlotte og vi har en halv voksen dreng. Jeg har også en svigermor, nogle dejlige forældre, og smukke søskende.

Jeg har været Købmand, Postmand og er nu Fiskemand i en lokal virksomhed. Derudover er jeg med bestyrelsen i forsamlingshuset, og i SGF´s Venner.

Mit revyliv startede i Foldby, hvor jeg var på scenen i 3 år. Samtidig fik jeg øjnene op for Søften Bagstræbere I/S. Jeg begyndte at mænge mig, og pludselig stod jeg på scenen i det gamle forsamlingshus.

Gennem mine 10 år i revyen, har der været flere udskiftninger, men stammen har været den samme, og det er det, der gør Søften revyen til noget fantastisk.

Se hvade de andre skriver om Søren. 🙂


Thomas Hansen

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!

Se hvad de andre skriver om Thomas. 🙂