Backstage


Birte Due – Syerske/Påklæderske

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se hvad de andre skriver om Birte. 🙂


Brian Dam – Lys & Lyd

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se hvad de andre skriver om Brian. 🙂


Elisabeth Jensen – Syerske

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se hvad de andre skriver om Elisabeth. 🙂


Flemming Dam – Lys & Lyd

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se hvad de andre skriver om Flemming. 🙂


Gea_edited-1

 

Gea Johansen Tekstforfatter

Gea Johansen – det er mig ! Bor i Søften ude på landet og det har jeg gjort siden 1966. ( da var jeg 16 år). Jeg er nu gået på efterløn, men har ellers i 37 år været ansat som folkeskolelærer. De sidste 36 år på Præstemarkskolen i Søften. Jeg var skolebibliotekar og underviste i idræt (skolens vigtigste fag ) og engelsk og var glad for det! Jeg nyder nu også at være gået på efterløn, jeg passer dyr og familie og så er der jo revyen! Som bagstræber i 100 år, jeg var med i den 2. Revy ! har jeg ført mig frem og spillet tosset. Egentlig holdt jeg mest af at synge, men det kan man jo ikke leve af i Søften, så jeg kom til at holde af de sjove roller også !! lige indtil jeg som 60 årig skulle flette ben med Søren! Så var det nok ! Nej så slemt var det ikke, men jeg har jo altid skrevet tekster og på et eller andet tidspunkt skal man jo ned af scenen, så jeg tog beslutningen om at hellige mig teksterne. Det er jeg glad for. Jeg elsker ord, elsker at lege med dem og er glad for at se dem flot fremført fra scenen. Så hjælper jeg til med dit og dat, men tekstforfatter, det er mig !

Se hvad de andre skriver om Gea. 🙂


Hanne

Hanne Höy – Sufflør (Frontstage)

Hej – jeg er hende der sidder i den sorte boks og jeg er hende der med sikkerhed kender ALLE teksterne, og det både forfra og bagfra.

Jeg elsker mørke til forskel fra visse andre…..

Jeg er godt gift (har ikke taget det) med den tidligere trommeslager i truppen (Michael) og leveringsansvarlig for den nye smukke model med de tynde arme (Anita). Til en af forestillingerne har jeg privat "latterdåse" med i kraft af vores ældste datter (Louise) og mor (Grethe). Jeg kom med på holdet som barselsvikar og er ikke blevet hældt ud af kassen endnu. Og jeg går ikke på barsel – så ved I det!!!

Se hvad de andre skriver om Hanne. 🙂


Jan Mathiasen – Lys & Lyd

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se havd de andre skriver om Jan. 🙂


Lars Michael Rasmussen – Backstage

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se havd de andre skriver om Lars Michael. 🙂


Michael

 

Michael Höy                        Backstage – Medie – Webmaster

Da jeg første gang stiftede bekendtskab med Søften Revyen, spillede jeg som trommeslager i bandet Kicks. Jeg tror det var Kirsten Bundgaard der kontaktede mig og hyrede os til at spille op til dans til Revyen. Det var nu slet ikke et dårligt arrangement set fra vores side og åbenbart heller ikke for revyforeningens, da vi igennem flere år måtte gentage succesen…………TAK for det.

Da det fik ende mente Kirsten at det var på sin plads at jeg blev en del af musiker gruppen  på 1. det har f….. været sjovt. Nu har min datter Anita ovetaget trommerne og jeg har fundet mig en ny plads i truppen som henholdsvis backstage, webmaster og medie mand, det ser jeg frem til at bestride.

Jeg er glad for at du har læst mit indslag.

– Tak –

Se hvad de andre skriver om Michael. 🙂


Pia Funder – Syerske/Påklæderske

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se havd de andre skriver om Pia. 🙂


Thomas Funder – Scenemester

Mangler tekst og billede!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se havd de andre skriver om Thomas. 🙂